Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Yeni bir Paranormal Activity oyunu geliyor!

2026 yılında yeni bir Paranormal Activity oyununun geleceği ve The Mortuary Assistant'ın yapımcısının buluntu görüntü tarzı bir film tekniği üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 28.02.2024 10:39
Güncelleme Tarihi: 28.02.2024 10:39

Yeni bir Paranormal Activity oyunu geliyor!

Son 20 yılın en başarılı korku filmi serilerinden biri olan Paranormal Activity, bir oyun sistemine geliyor. Paramount Game Studios, Paranormal Activity'yi yaratmak için DreadXP ve DarkStone Digital ile iş birliği yaparak Found Footage'ı yarattı. Korku oyununun 2026 yılında birden fazla platforma çıkması planlanıyor.

Paranormal Activity: Found Footage, 2007 yılında gösterime giren yedi filmlik seride kurulan dünya ve efsane üzerine inşa edilecek. Sanal gerçeklik olmayan ilk Paranormal Activity oyunu olacak.

Adından da anlaşılacağı üzere, oyun filmlerin buluntu görüntü adlı bir film tekniğini kullanacak. Paranormal Activity ile ilgili detayların şimdilik çok az olduğu öğrenildi. Found Footage, oyuncuların eylemlerine bağlı olarak karşılaşacakları korkuların yoğunluğunu ve türlerini dinamik olarak değiştirecek gelişmiş bir "haunt sistemi" içerecek.

oyun

DİREKTÖRÜN SON PROJESİ OLACAK

Don't Scream de dahil olmak üzere diğer bazı oyunlar dinamik bir korkutma sistemi kullandı. Bu nedenle DarkStone Digital'in bunu burada nasıl kullandığını görmek ilginç olacak.

Clarke, daha önce iyi eleştiriler alan birinci şahıs korku oyunu The Mortuary Assistant'ı geliştirmişti. Aynı zamanda yayıncı DreadXP'nin eş direktörü olan Clarke, X'te "Son projem bir Paranormal Activity oyunu. Bu seriyi en başından beri çok sevdiğim ve korku tarzımı büyük ölçüde şekillendirdiği için bunu yapmaktan büyük heyecan duyuyorum” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ