Yedikleri peynir nedeniyle Konya'da anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde tükettikleri keçi peynirinin ardından rahatsızlanan anne A.B. ile oğlu İ.B., gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Yayın Tarihi: 02.07.2026 10:39
Güncelleme Tarihi: 02.07.2026 10:39

Yedikleri peynir nedeniyle Konya'da anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı

Yedikleri peynir nedeniyle Konya'da anne ve oğlu hastaneye kaldırıldı

Olayın ayrıntıları

Konya'nın Beyşehir ilçesi Müftü Mahallesi'nde, iddiaya göre satın aldıkları keçi peynirini tükettikten bir süre sonra rahatsızlanan anne A.B. ile oğlu İ.B., sağlık ekiplerine haber verdi.

Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve oğlu, gıda zehirlenmesi şüphesiyle acil serviste tedavi altına alındı. Anne ve oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KONYA'NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE YEDİKLERİ GIDADAN ZEHİRLENDİKLERİ ŞÜPHESİYLE RAHATSIZLANAN ANNE VE...

KONYA'NIN BEYŞEHİR İLÇESİNDE YEDİKLERİ GIDADAN ZEHİRLENDİKLERİ ŞÜPHESİYLE RAHATSIZLANAN ANNE VE OĞLU HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.