Yaz akşamları için açık hava sineması serisi Düzce'de başlıyor

Düzce Belediyesi, Bahçeşehir Yeşil Vadi'de Salı ve Cumartesi akşamları Türk ve dünya sinemasından seçkilerle açık hava sinema gösterimleri düzenliyor.

Yayın Tarihi: 03.08.2026 11:39
Güncelleme Tarihi: 03.08.2026 11:39

Yaz akşamları için açık hava sineması serisi Düzce'de başlıyor

Yaz boyunca açık havada sinema keyfi

Düzce Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını kültür ve sanat etkinlikleriyle zenginleştirmek amacıyla Açık Hava Sinema Akşamları'nı başlatıyor. Etkinlikler, kentin sosyal yaşamına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

etkinlik içeriği:

Düzce Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen gösterimlerde, Türk ve Dünya sinema tarihinden önemli eserler seçilecek. Seçkiler, farklı kuşaklardan izleyicilerin ilgisini çekecek nitelikte planlanıyor ve sinema kültürünü yaygınlaştırma amacı güdüyor.

gösterim takvimi ve ilk buluşmalar:

Organizasyon haftanın iki günü, Salı ve Cumartesi akşamları yapılacak. İlk gösterim 4 Ağustos Salı saat 20.00'de Bahçeşehir Yeşil Vadi etkinlik alanında gerçekleşecek; ikinci randevu ise 8 Ağustos Cumartesi saat 20.00 olarak duyuruldu.

Etkinlik alanı olarak belirlenen Bahçeşehir Yeşil Vadi, açık havada film izleme deneyimini rahat ve güvenli bir ortamda sunmayı amaçlıyor. İzleyiciler, gösterim öncesi ve sonrası alanda düzenlenen diğer etkinliklerle de vakit geçirebilecek.

duyurular ve katılım bilgileri:

Haftalık program detayları ve olası değişiklikler, Düzce Belediyesi sosyal medya hesaplarından düzenli olarak ilan edilecek. Vatandaşlar, güncel takvim ve gösterim başlıklarını belediyenin resmi duyurularından takip edebilir.

Belediyenin bu adımı, yaz aylarında kent yaşamını canlandırmayı ve kültür-sanat faaliyetlerine erişimi artırmayı amaçlayan bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!