Yaylacık’ta imara aykırı 600 metrekarelik iş yeri yıkıldı
yıkımın kapsamı ve süreç
Nilüfer Belediyesi yıkım ekipleri, Yaylacık Mahallesinde imara aykırı olduğu tespit edilen 600 metrekarelik iş yerini yıkarak kullanılamaz hale getirdi.
Belediye yetkilileri, planlı kentleşme ve kent estetiğini koruma amacıyla kaçak yapılarla mücadelenin sürdüğünü belirtti. Saha denetimleri ve vatandaş ihbarları doğrultusunda yapılan tespitlerin ardından, ilgili yasal süreçlerin tamamlanmasının ardından yıkım kararı uygulandı.
Yıkım çalışmaları sırasında polis ve zabıta ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. İş makinesinin yürüttüğü operasyon yetkililerin kontrolünde tamamlandı ve süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
NİLÜFER BELEDİYESİ YIKIM EKİPLERİ, YAYLACIK MAHALLESİ’NDE İMARA AYKIRI OLDUĞU TESPİT EDİLEN 600 METREKARELİK İŞ YERİNİ YIKARAK, KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ.