Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,24 0,16%
EURO
35,1 -0,06%
ALTIN
2.457,04 0,06%

Yapı Kredi'den Nisan promosyonu revizesi! 15 Nisan'da 29.000 TL ödeyecek

Bankaların promosyon açıklamaları devam ediyor. Yapı Kredi tarafından varılan mutabakatta 29.000 TL ödeme yapılacak

Yayın Tarihi: 15.04.2024 15:13
Güncelleme Tarihi: 15.04.2024 15:13

Yapı Kredi'den Nisan promosyonu revizesi! 15 Nisan'da 29.000 TL ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının emekli promosyonlarına ödeme yapacağı müjdesini verdiği günden bu yana promosyon konusu gündemde olmaya devam ediyor. Bankalar emekli promosyonu revizesini sunmaya devam ederken, çalışanlar için de adeta yarış başlamış bulunuyor. Emekli promosyonu alabilmek için emekli banka banka kampanyaları yakından takip ediyor. Açıklaması yapılan promosyonlara ek olarak sunulan kampanyalar da tercih edilebilirliği arttırırken, en fazla ödeme yapan banka, 4A 4B 4C ve EYT'li müşteriyi en fazla kazanan banka oluyor.

PROMOSYON İHALESİ TAMAMLANDI

Maaş zamlarının yanı sıra promosyon açıklamaları hem çalışan hem de emekli tarafından merakla araştırılıyor. Çalışanlar için gerek belli sayısının üzerindeki özel sektörler, gerekse de kurum ya da kuruluşlar belli zaman aralıklarında maaş ihaleleri düzenliyor. Bu ihaleleri kazanan banka 3 yıl boyunca maaş bankası olmayı kazanırken, çalışanlara da ödül mahiyetinde promosyon ödemesi yapıyor. Özellikle de son zamanlarda imzası atılan çalışan promosyonlarından en dikkat çeken MEM promosyonları olurken, geçtiğimiz seneye göre tutarlar da kat be kat artış göstermeye devam ediyor. Ay ay yeni banka ihalesi açan MEM'ler tarafından gerekli açıklamalar sosyal medya hesapları üzerinden tamamlanırken, ödemeler ise anında tanımlanabiliyor.

tll

Eğitim Bir-Sen Bursa 1 Kestel tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklama kapsamında bayramın hemen akabinde ödenmek üzere promosyon anlaşmasına imzaların atıldığı belirtildi. Düzenlenen ihale kapsamında en yüksek teklifi veren banka Yapı Kredi Bankası olurken, banka her bir çalışana 29.000 TL promosyon ödemesi yapmayı garantiledi.

Konu ile alakalı açıklama Eğitim Bir-Sen Bursa 1 Kestel sosyal medya hesabı üzerinden yapılırken, açıklama da imzalana ek protokole ilişkin bilgiler de verildi. Yapılan açıklamada geçtiğimiz dönemde ödenen 10 bin lira promosyona ek olarak 19.000 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Ödemelerin 15 Nisan itibari ile hesaplara otomatik aktarılacağı belirtildi.