Elazığ'da kargo tırı devrildi
Elazığ-Diyarbakır karayolunda meydana gelen kazada, yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan tır bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Olayda, tır sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
Kaza anına ilişkin ayrıntılar:
Edinilen bilgiye göre, kaza, Elazığ-Diyarbakır karayolunda gerçekleşti. Sürücünün kullandığı Yurtiçi Kargo firmasına ait 44 AFP 965 plakalı tır, bölgede etkili olan yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayınca önce bariyerlere çarptı, ardından devrildi.
Müdahale ve inceleme:
İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Kazanın ardından yol güvenliği ve olası trafik akışı aksaklıkları yetkililerce değerlendirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
ELAZIĞ’DA VİRAJI ALAMAYAN KARGO FİRMASINA AİT TIR DEVRİLDİ.