Vezirköprü Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda Orhan Şahin yeniden başkan seçildi
Genel kurul ve seçim süreci
Vezirköprü ilçesindeki Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın olağan genel kurulu, Vezirköprü Atatürk İş Merkezi Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Divan oluşturulmasıyla devam eden genel kurulda, divan başkanlığına Hacı Eyüb Güler seçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Orhan Şahin, delegelerin oylarıyla yeniden başkanlığa getirildi.
Başkanın açıklaması ve katılımcılar
Seçim sonrası konuşan Orhan Şahin, görev süresi boyunca esnafın sorunlarına çözüm üretmek için çalıştıklarını vurgulayarak genel kurulun esnaf ve sanatkârlara hayırlı olmasını diledi.
Genel kurula Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler, oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı.
VEZİRKÖPRÜ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NDA ORHAN ŞAHİN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ