Veli Ağbaba pazar sırasında fenalaştı, hastanede tedavi altında

Yeni Parti Malatya milletvekili Veli Ağbaba pazar yerinde fenalaşarak bayıldı; 112 ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı, tedavisi sürüyor.

Yayın Tarihi: 26.09.2026 17:33
Güncelleme Tarihi: 26.09.2026 17:41

Veli Ağbaba pazar sırasında fenalaştı, hastanede tedavi altında

Olay anı:

Yeni Parti Malatya milletvekili Veli Ağbaba, kent merkezindeki pazar programı sırasında vatandaşlarla bir araya geldiği sırada fenalaşarak yere yığıldı.

Durumu görenlerin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ağbaba, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Hastane ve tedavi:

Hastanede tedavi altına alınan Ağbaba'nın tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Ağbaba'nın sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı; gelişmeler ve resmi bilgilendirmeler için ilerleyen dakikalarda bilgi bekleniyor.

MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA'NIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA'NIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.