Van Gevaş’ta minibüs takla attı: 11 yaralı

Van’ın Gevaş ilçesinde Kuskunkıran Tüneli çıkışında minibüsün takla atması sonucu 11 kişi yaralandı; ekipler sevk edildi, tahkikat başlatıldı.

Yayın Tarihi: 12.04.2026 19:14
Güncelleme Tarihi: 12.04.2026 19:14

Van Gevaş’ta minibüs takla attı: 11 yaralı

Van’ın Gevaş ilçesinde minibüs takla attı: 11 kişi yaralandı

Olayın ayrıntıları

Van-Bitlis karayolu üzerindeki Kuskunkıran Tüneli çıkışında meydana gelen kazada, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 DTR 33 plakalı Volkswagen marka minibüs kontrolden çıkarak takla attı. Kazada 11 kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye ambulans, jandarma, polis ve Gevaş İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yaralılar minibüsten çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılmasının ardından ambulanslarla hastanelere sevk gerçekleştirildi. Yetkililer kaza ile ilgili olarak tahkikat başlattı.

VAN'IN GEVAŞ İLÇESİNDE MİNİBÜSÜN TAKLA ATMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 11 KİŞİ...

VAN'IN GEVAŞ İLÇESİNDE MİNİBÜSÜN TAKLA ATMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 11 KİŞİ YARALANDI.

VAN'IN GEVAŞ İLÇESİNDE MİNİBÜSÜN TAKLA ATMASI SONUCU MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 11 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.