Van'ın İpekyolu ilçesindeki Mısır Çarşısı'nda dün akşam saatlerinde çıkan yangın, birçok dükkanın kullanılamaz hale gelmesine yol açtı. Yangının nedeni henüz belirlenememişken, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alındı.
Cerenin Mısır Çarşısı'ndaki yangından sonra gün ağardıkça hasarın boyutları daha net bir şekilde ortaya çıktı. Çarşıda birçok dükkan ya tamamen tahrip oldu ya da ciddi anlamda hasar gördü. Yangın sonrası polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de yangının çıkış nedenini araştırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.
Dükkan sahipleri, çarşının girişinde bekleyerek durumun ne olacağını öğrenmeye çalıştı. Yangının neden çıktığına dair henüz bir bilgilendirme yapılmazken, geniş kapsamlı inceleme faaliyetlerine devam ediliyor.
Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.
Van'ın İpekyolu ilçesinde dün çıkan yangın sonucu birçok dükkanın kullanılamaz hale geldiği Mısır Çarşısı'nda ekiplerin incelemesi devam ediyor.
Van'ın İpekyolu ilçesinde dün çıkan yangın sonucu birçok dükkanın kullanılamaz hale geldiği Mısır Çarşısı'nda ekiplerin incelemesi devam ediyor.