Van'da Evlat Nöbeti Devam Ediyor
Van'da, çocukları terör örgütü tarafından dağa kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerine devam etti. Menekşe Sokak'ta bir araya gelen aileler, Türk bayrakları ve evlatlarının fotoğraflarını taşıyarak parti binasına kadar yürüdü.
Çocuklarına Teslim Olmaları İçin Çağrı Yaptılar
Sessiz bir yürüyüş gerçekleştiren anne ve babalar, çocuklarına teslim olmaları için çağrıda bulundu. Eyleme katılan Gevez Erdinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Terörsüz Türkiye sürecinde umutlu olduklarını" ifade etti. Oğlunun teslim olmasını isteyen Erdinç, "Umudum odur ki çocuklarımız gelecek ve artık kan dökülmeyecek. İnşallah 'Terörsüz Türkiye' süreciyle çocuklarımız dönecek. Bunu çok istiyoruz. Oğlum, beni duyuyorsan, görüyorsan gel, teslim ol," dedi.
10 Yıldır Kaybı Yaşayan Aileler
Fevzi Yağmur ise oğlu Kenan'dan 10 yıldır haber alamadığını belirterek, "On yıl boyunca çocuğumun peşindeyim. Ölüm haberini alsam bile bu mücadeleden vazgeçmem. Oğlum, beni duyuyorsan gel, teslim ol. Devlet sizin yolunuzu açtı, merhamet etti. Gelin, devlete teslim olun," şeklinde konuştu.
Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti.
Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti.