Vali Orhan Tavlı'dan Anneler Günü Ziyareti
Samsun Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı, Anneler Günü dolayısıyla şehit ailesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Tekkeköy ilçesinde şehit Astsubay Üstçavuş Emre Altıok'un yakınlarıyla bir araya gelindi.
Ziyaretin Detayları
Ziyarette Vali Tavlı ve eşi, şehidin babaannesi Gülhan Altıok, dedesi Satılmış Altıok, annesi Gülay Altıok ve babası İsa Altıok ile görüşerek, özellikle şehidin annesinin Anneler Gününü kutladı.
Ziyaret sırasında, aziz şehitlerin muhterem anneleri başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü tebrik edildi; hayatını kaybeden anneler rahmet ve minnetle yad edildi. Hayatta olan annelere ise aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir ömür temennisinde bulunuldu.
Şehit Astsubay Üstçavuş Emre Altıok ile vatan uğruna can veren tüm şehitler ve hayatını kaybeden gaziler de ziyaret vesilesiyle rahmet, minnet ve şükranla anıldı.
SAMSUN VALİSİ ORHAN TAVLI VE EŞİ AYŞE TAVLI, ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ŞEHİT ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ EMRE ALTIOK'UN AİLESİNİ ZİYARET EDEREK ŞEHİT ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI.