Vali Mustafa Çiftçi'den Erzurum'da Üsteğmen İsmail Aksu'nun Ailesine Vefa Ziyareti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 1991'de Lice kırsalında şehit düşen Üsteğmen İsmail Aksu'nun ailesini ziyaret ederek vefa ve başsağlığı dileklerini iletti.

Yayın Tarihi: 26.11.2025 11:05
Güncelleme Tarihi: 26.11.2025 11:05

Vali Mustafa Çiftçi'den Erzurum'da Üsteğmen İsmail Aksu'nun Ailesine Vefa Ziyareti

Vali Mustafa Çiftçi'den Erzurum'da Üsteğmen İsmail Aksu'nun Ailesine Vefa Ziyareti

Ziyaretin Amacı ve İçeriği

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 1991 yılında Lice kırsalında şehit düşen Üsteğmen İsmail Aksu'nun ailesini ziyaret ederek, aileye tekrar başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Ziyaret, şehit yakınlarına yönelik vefa ve devletin sürekli desteğinin bir göstergesi olarak gerçekleştirildi.

Katılımcılar ve Kurumsal Temsil

Ziyarette, Vali Yardımcısı Didem Dinç Özay, Palandöken Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir, İl Müftüsü Yaşar Çapçı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut de hazır bulundu. Katılım, ziyaretin hem yerel idare hem de sosyal hizmetler açısından geniş bir temsil taşıdığını gösterdi.

Vefa Ziyaretlerinin Toplumsal Boyutu

Bu tür ziyaretler, şehit ailelerinin yalnız bırakılmaması ve toplumla kurulan bağların güçlendirilmesi açısından önem taşıyor. Yetkililerin düzenli temasları, hem resmi hem de toplumsal sorumluluğun devam ettiğini yansıtıyor.

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, 1991 YILINDA LİCE KIRSALINDA ŞEHİT DÜŞEN ÜSTEĞMEN İSMAİL AKSU’NUN KIYMETLİ...

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, 1991 YILINDA LİCE KIRSALINDA ŞEHİT DÜŞEN ÜSTEĞMEN İSMAİL AKSU’NUN KIYMETLİ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, 1991 YILINDA LİCE KIRSALINDA ŞEHİT DÜŞEN ÜSTEĞMEN İSMAİL AKSU’NUN KIYMETLİ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!