Vali Hamza Aydoğdu’dan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Cavit Şireci’ye hayırlı olsun ziyareti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yeniden başkan seçilen Mehmet Cavit Şireci ve divan üyelerini ziyaret ederek yeni görev dönemleri için hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yayın Tarihi: 07.04.2026 19:27
Güncelleme Tarihi: 07.04.2026 19:27

Vali Hamza Aydoğdu’dan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Cavit Şireci’ye hayırlı olsun ziyareti

Vali Aydoğdu’dan İl Genel Meclisi’ne hayırlı olsun ziyareti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan İl Genel Meclisi’nde gerçekleştirilen başkanlık ve divan seçimlerinin ardından yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Cavit Şireci’yi ziyaret etti.

Ziyaretin gerekçesi ve iletilen temenniler

Vali Aydoğdu, 2 yıllık görev süresinin tamamlanmasının ardından yapılan seçimler sonrası Mehmet Cavit Şireci ile Başkanlık Divanı üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette yaptığı konuşmada, Meclis Başkanı Şireci başta olmak üzere divan üyeleri ve meclis üyelerine yeni görev dönemlerinde başarı dileyerek çalışmalarının Erzincan’a ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Katılımcılar

Ziyarete, Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları ile birim amirleri de katıldı.

Değerlendirme

Gerçekleştirilen ziyarette, İl Genel Meclisi’nin yeni dönemde yürütülecek çalışmalarına yönelik iyi niyet ve destek mesajları öne çıktı. Heyetler arası görüş alışverişinin, kurumlar arası iş birliğini güçlendirmesi bekleniyor.

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU, ERZİNCAN İL GENEL MECLİSİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN BAŞKANLIK VE DİVAN...

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU, ERZİNCAN İL GENEL MECLİSİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN BAŞKANLIK VE DİVAN SEÇİMLERİNİN ARDINDAN YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEN MEHMET CAVİT ŞİRECİ'Yİ ZİYARET ETTİ

ERZİNCAN VALİSİ HAMZA AYDOĞDU, ERZİNCAN İL GENEL MECLİSİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN BAŞKANLIK VE DİVAN...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.