Vali Erdinç Yılmaz, TFF 3. Lig'de Eskişehirspor-Altay maçını tribünden izledi

Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, TFF 3. Lig 4. Grup maçında Eskişehirspor-Altay karşılaşmasını tribünden izleyip takıma destek verdi; ev sahibi 2-1 kazandı.

Yayın Tarihi: 01.02.2026 11:13
Güncelleme Tarihi: 01.02.2026 11:13

Vali Erdinç Yılmaz, TFF 3. Lig'de Eskişehirspor-Altay maçını tribünden izledi

Vali Erdinç Yılmaz tribünden izleyerek Eskişehirspor'a destek verdi

Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Eskişehirspor ile Altay arasındaki karşılaşmayı tribünden izleyerek siyah-kırmızılı ekibe destek verdi.

Tribünlerdeki gözlem ve moral

Karşılaşma süresince Vali Yılmaz, sahadaki mücadeleyi ve tribünlerdeki taraftar coşkusunu yakından gözlemledi. Şehrin önemli markalarından biri olan Eskişehirspor’un her zaman yanında oldukları mesajını vurgulayan Yılmaz, müsabaka esnasında taraftarlarla buluşarak takıma moral verdi ve başarı dileklerini iletti.

Maç sonucu

Müsabakayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

ESKİŞEHİR VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, TFF 3. LİG 4. GRUP’TA MÜCADELE EDEN ESKİŞEHİRSPOR’UN ALTAY İLE...

ESKİŞEHİR VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, TFF 3. LİG 4. GRUP’TA MÜCADELE EDEN ESKİŞEHİRSPOR’UN ALTAY İLE OYNADIĞI KARŞILAŞMAYI TRİBÜNDEN İZLEYEREK TAKIMA DESTEK VERDİ.

ESKİŞEHİR VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, TFF 3. LİG 4. GRUP’TA MÜCADELE EDEN ESKİŞEHİRSPOR’UN ALTAY İLE...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!