DOLAR
42,95 -0,01%
EURO
50,53 0,05%
ALTIN
5.965,27 -0,06%
BITCOIN
3.764.071,06 0,04%

Vali Aydoğdu, yılbaşı gecesi Dörtyol Meydanı'ndaki emniyet güçlerini ziyaret etti

Vali Hamza Aydoğdu, Dörtyol Meydanı’nda görev yapan emniyet personelini ziyaret ederek 2025'teki güvenlik başarısını vurguladı ve yeni yıllarını kutladı.

Yayın Tarihi: 01.01.2026 08:30
Güncelleme Tarihi: 01.01.2026 08:30

Vali Aydoğdu, yılbaşı gecesi Dörtyol Meydanı'ndaki emniyet güçlerini ziyaret etti

Vali Aydoğdu yılbaşı gecesi Dörtyol Meydanı'ndaki emniyet güçlerini ziyaret etti

Ziyaret ve katılımcılar

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Dörtyol Meydanı’nda görev yapan emniyet personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Ziyarette Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba ve birim amirleri de hazır bulundu.

Vali Aydoğdu'nun değerlendirmesi

Aydoğdu, ziyaret sırasında Erzincan'ın 'Kardeşliğin ve Huzurun Şehri' olarak anılmasında güvenlik güçlerinin rolünü ön plana çıkardı. 2025 yılı boyunca güvenlik ve asayiş alanında elde edilen başarının İçişleri Bakanlığı tarafından da takdir edildiğini ifade etti.

Vali Aydoğdu, konuşmasında: 'Erzincan bugün ‘Kardeşliğin ve Huzurun Şehri’ olarak anılıyorsa, bu huzur ortamının sağlanmasında en büyük pay siz kahraman polislerimizindir. Her birinizle gurur duyuyoruz. Sizlerin varlığı, çalışmaları ve gayretleri bizlere güç veriyor. Allah sizlerden razı olsun' sözlerine yer verdi.

Kapanış

Ziyaretin sonunda Vali Aydoğdu, görev başındaki tüm emniyet personelinin ve ailelerinin yeni yılını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

VALİ AYDOĞDU’DAN YILBAŞI GECESİ EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

VALİ AYDOĞDU’DAN YILBAŞI GECESİ EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

VALİ AYDOĞDU’DAN YILBAŞI GECESİ EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.