DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.853.642,2 0,01%

VakıfBank'tan Boskovic ve Markova'nın sakatlık durumuna ilişkin açıklama

VakıfBank, Boskovic'in sağ ayak bileği bağlarındaki zedelenme ve kemik ödeminin sürdüğünü; Markova'nın sağ eline dikiş atıldığını, kararların kontroller sonrası verileceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 23.09.2025 18:22
Güncelleme Tarihi: 23.09.2025 18:22

VakıfBank'tan Boskovic ve Markova'nın sakatlık durumuna ilişkin açıklama

VakıfBank'tan Boskovic ve Markova'nın sakatlık durumuna ilişkin açıklama

VakıfBank Kulübü, oyuncuların tedavi süreçleri ve turnuva planları hakkında resmi açıklama yaptı. Kulüp, her iki sporcunun da sağlık ekibinin takibinde olduğunu belirtti.

Tijana Boskovic

Tijana Boskovic, Dünya Şampiyonası'nda sağ ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz takım ile top antrenmanlarına başlamamıştır. Academic Hospital'da yapılan kontrollerde sağ ayak bileği bağlarında travmaya bağlı zedelenme ve kemik ödeminin devam ettiği tespit edilmiştir.

Kulüp, Boskovic'in hazırlık turnuvası için İtalya'ya seyahat edeceğini fakat bu turnuvadaki karşılaşmalarda forma giymesinin beklenmediğini açıkladı. Ayrıca oyuncunun gelecek haftalardan itibaren takımla birlikte top antrenmanlarına katılmasının planlandığı kaydedildi.

Marina Markova

Marina Markova, 10 gün önce yapılan top antrenmanları sırasında talihsiz bir kaza yaşamış ve sağ elinde dikiş gerektirecek düzeyde yaralanma meydana gelmiştir. Sporcunun gerekli müdahalesi Academic Hospital'da yapılmış olup tedavisi sağlık ekibi tarafından sürdürülmektedir.

Markova da takımla birlikte hazırlık turnuvası için İtalya'ya seyahat edecek; ancak bu turnuvadaki karşılaşmalarda forma giyip giymeyeceğine maç günü yapılacak kontroller sonrası karar verilecektir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı