Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,21 0,07%
EURO
35,02 0,03%
ALTIN
2.486,27 -0,47%

Uzuvları eksik bir kadın cesedi daha bulundu!

Antalya'daki 6 cesedin ardından Muğla Köyceğiz’de sahilde uzuvları eksik bir kadın cesedi bulundu!

Yayın Tarihi: 22.01.2024 12:31
Güncelleme Tarihi: 22.01.2024 12:31

Uzuvları eksik bir kadın cesedi daha bulundu!

Bir süredir yurdun sahil kesimlerinde duyulan “kıyıya vuran ceset” haberlerine bir yenisi daha eklendi. Dün Antalya’nın Aksu ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin sahilinde uzuvları olmayan bir erkek cesedi bulunmuştu. Antalya sahillerinde dün bulunan cesetle birlikte ceset sayısı 6’ya yükselmişti. Bugün ise Muğla’da yeni bir ceset daha bulundu…

Öğrenilenlere göre karadan ulaşımı olmayan Ekincik Koyu Gökyar Burnu istikametinde balık avlamaya çıkan bir vatandaş, kadın cesediyle karşılaştı. Vatandaşın durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik gönderildi. Ekipler cesedin bazı uzuvlarının eksik olduğunu aktarırken, ceset, Köyceğiz İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ceset

Antalya’da 6 ceset bulundu! 

Dün saat 10.00 civarında Antalya'da Kundu Acısu Deresi’nin deniz suyuyla karıştığı yere yakın bir noktada başka bir ceset daha bulundu. Yine bir vatandaşın balık tutmak üzere gittiği noktada karşılaştığı ceset ihbar edilirken, cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Ayrıca cansız bedenin yine bazı uzuvlarının olmayışı da dikkat çekti. 

Göçmen teknesi batmış olabilir! 

Çarşamba günü Antalya’nın Alanya ve Manavgat ilçelerindeki sahillerde 1 çocuk ve 1 yetişkin cesedi bulunmuştu. Dün ise Manavgat’ta 2 , Serik’t 1 kadın cesedi bulunurken, Serik’te bulunan kadın cesedinin 18 yaşındaki Merve Şevval Emas’a ait olabileceği değerlendirildi. Bunun üzerine ailesinden DNA örneği alınırken, son günlerde karaya vuran cesetlerin kaçak bir göçmen teknesinin batmasından kaynaklanmış olabileceği ihtimali de düşünülmeye başladı.

antalya

Antalya Valilği’nden açıklama 

Konuya ilişkin olarak Antalya Valiliğinden yapılan açıklamada, kıyıya vuran 5 cesedin kıyafetlerinin Suriye üretimi olduğunu kaydetti. Bu bilgi üzerine cesetlerin kaçak göçmenlere ait olabileceği düşünülmeye başlarken olaylar henüz belirsizliğini koruyor.