Uyum sınavı Muğlaspor için
Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Trendyol 1. Lig 2026-2027 sezonu ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Sarıyer maçının ardından açıklamalarda bulundu. Karşılaşma Muğlaspor için 2-0 mağlubiyetle sonuçlandı.
kısa hazırlık dönemi ve transfer süreci:
Koşukavak, kulüp yönetiminin yoğun çalışmasıyla yapılan 20 transfere dikkat çekti ve bu dönemin kolay olmadığını belirtti. Başkan ve yönetim kurulunun "insan üstü çabasıyla" yapılan takviyelerin ardından takımın sahaya 20-25 günlük antrenman süreciyle çıktığını ifade etti.
lig temposuna hızlı adaptasyon gerekliliği:
Teknik direktör, maçtaki oyunu "bizim için çok farklı değerlendirmemiz gerekiyor" sözleriyle yorumladı ve transferleri değerlendirip uygun bir oyun modeli kurmanın öncelikleri olduğunu söyledi. Koşukavak, "Hızlı bir şekilde bu lige adapte olmamız lazım" diyerek erken sezondaki uyum sorunlarına dikkat çekti ve ligin ilk haftalarında birçok takımın benzer problemler yaşadığını ekledi.
Koşukavak sözlerini, "Sarıyer'i tebrik ederim" ifadesiyle tamamladı.
Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Sarıyer maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hızlı bir şekilde bu lige adapte olmamız lazım" dedi.