Uşak'ta seyir halindeki otomobil motor kısmından alev aldı
Uşak'ta, Ünalan Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayın detayları
Edinilen bilgilere göre, İ.S. (31) idaresindeki 06 MTP 58 plakalı otomobil, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle motor bölümünden alev aldı. Durumu fark eden sürücünün ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Müdahale ve sonuç
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.
Değerlendirme
Sürücünün erken fark etmesi ve hızlı ihbarı, yangının büyümesinin önlenmesinde belirleyici oldu. Benzer durumlarda araç içi yolcu güvenliği ve çevre güvenliğinin sağlanması için hızlı bildirim ve yetkililerin yönlendirmelerine uyulması önem taşıyor.
UŞAK’TA SEYİR HALİNDEYKEN MOTOR KISMINDAN ALEV ALAN OTOMOBİL, İTFAİYE EKİPLERİNCE SÖNDÜRÜLDÜ.