Uşak'ta havalandırma boşluğuna düşen 4 yaşındaki çocuk yaşam savaşı veriyor

Uşak'ta Ünalan Mahallesi'nde mutfak penceresinden havalandırma boşluğuna düşen 4 yaşındaki E.M., itfaiye ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 04.08.2026 19:22
Güncelleme Tarihi: 04.08.2026 19:22

Uşak'ta havalandırma boşluğuna düşen 4 yaşındaki çocuk yaşam savaşı veriyor

olayın ayrıntıları:

Olay, Uşak'ın Ünalan Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evin birinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evin mutfağında bulunan pencereden sarkan 4 yaşındaki E.M., pencere boşluğundan havalandırma boşluğuna düştü. Olayın ardından aile fertlerinin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çocuğun düştüğü noktanın dar ve dik bir boşluk olması nedeniyle kurtarma çalışmaları hızlı ve koordineli bir müdahale gerektirdi. Çevredeki vatandaşlar olay yerinde toplanırken yetkililer güvenlik önlemleri aldı.

müdahale ve soruşturma:

İtfaiye ekipleri tarafından havalandırma boşluğundan çıkarılan E.M., 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri ve savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, incelemeler kapsamında pencere güvenliği ve binanın yapı özelliklerini değerlendireceklerini, olayın nasıl meydana geldiğine dair ifadelerin alındığını açıkladı.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.