Uşak sivaslı yolunda direksiyon hakimiyeti kaybı taklayla sonuçlandı, aynı aile yaralandı

Uşak-Sivaslı karayolu yakınlarında bariyere çarpıp takla atan otomobilde sürücü C.Ç. (38), eşi C.Ç. (35) ve iki çocuk yaralandı.

Yayın Tarihi: 07.08.2026 16:31
Güncelleme Tarihi: 07.08.2026 17:03

Uşak sivaslı yolunda direksiyon hakimiyeti kaybı taklayla sonuçlandı, aynı aile yaralandı

Takla atan otomobil aynı aileyi hedef aldı

Uşak-Sivaslı karayolu Yenierice köyü yakınlarında meydana gelen kazada, bariyere çarpan bir otomobil takla atarak karşı şeride geçti. Olayda aynı aileden dört kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kazanın seyri

Edinilen bilgiye göre, 06 RE 202 plakalı otomobili süren C.Ç. (38), sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda bariyere çarptı. Çarpma sonrası araç takla atarak karşı şeride geçti ve ancak orada durabildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ilk müdahalesinin ardından yaralılar sağlık kuruluşuna nakledildi.

Yaralılar ve hastane sevki

Otomobilde bulunan sürücü C.Ç. (38) ile yolcu pozisyonundaki eşi C.Ç. (35) ve çocukları A.Ç. (16) ile A.Ç. (14), Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların tedavileri hastanede devam ediyor.

Kaza ile ilgili olarak jandarma ve polis ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapıldı ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güvenlik ve trafik uyarıları

Yetkililer, benzer kazaların önlenmesi için sürücülerin hız, yol ve hava koşullarına uygun cephe alması gerektiğini hatırlatıyor. Ani manevra ve hakimiyet kayıplarının ağır sonuçlara yol açabildiği vurgulanıyor.

Olay yerinde yapılan inceleme ve soruşturma tamamlandıkça, kazanın kesin nedenine ilişkin yetkili birimler tarafından daha detaylı bilgi paylaşılacaktır.

UŞAK’TA BARİYERE ÇARPMASI SONUCU TAKLA ATARAK KARŞI ŞERİDE GEÇEN OTOMOBİLDE AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ...

UŞAK’TA BARİYERE ÇARPMASI SONUCU TAKLA ATARAK KARŞI ŞERİDE GEÇEN OTOMOBİLDE AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ YARALANARAK HASTANEYE KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!