DOLAR
42,59 0%
EURO
50,1 0,02%
ALTIN
5.856,92 -0,08%
BITCOIN
3.974.119,56 -1,92%

Uşak Eşme'de trafik kazası: Otomobilin çarptığı 3 yaya hayatını kaybetti

Uşak'ın Eşme ilçesinde otomobilin çarptığı 3 yaya yaşamını yitirdi; sürücü jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 11.12.2025 22:15
Güncelleme Tarihi: 11.12.2025 22:27

Uşak Eşme'de trafik kazası: Otomobilin çarptığı 3 yaya hayatını kaybetti

Uşak Eşme'de trafik kazası: Otomobilin çarptığı 3 yaya hayatını kaybetti

Uşak'ın Eşme ilçesinde, Eşme-Uşak karayolu Ahmetli köyü yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada üç kişi yaşamını yitirdi.

Kaza ayrıntıları

Edinilen bilgilere göre, B.S.F. (33) idaresindeki 64 EP 907 plakalı otomobil, yolun karşısına geçen Mehmet Karaman (80), Ramazan Dulay (83) ve eşi Ayşe Dulay (75)'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yayalar savruldu. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

112 Sağlık ekiplerinin ilk kontrollerinde Mehmet Karaman ve Ayşe Dulay'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Ramazan Dulay ise Eşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mehmet Karaman ve Ayşe Dulay'ın cenazeleri Eşme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaza anı görüntüleri

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Eşme istikametinden Uşak istikametine ilerleyen otomobilin, köy yakınlarına geldiği sırada karşıdan karşıya geçen dört kişiden üçüne çarptığı ve yayaların savrulduğu anlar yer alıyor.

UŞAK'IN EŞME İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN YAYALARA OTOMOBİL ÇARPTI. KAZADA 3 KİŞİ...

UŞAK'IN EŞME İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN YAYALARA OTOMOBİL ÇARPTI. KAZADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

UŞAK'IN EŞME İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN YAYALARA OTOMOBİL ÇARPTI. KAZADA 3 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.