Ünal Akdoğan yeniden Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçildi

Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda tek listeyle gidilen kongrede Ünal Akdoğan 4’üncü kez başkan seçildi.

Yayın Tarihi: 07.01.2026 17:17
Güncelleme Tarihi: 07.01.2026 17:17

Ünal Akdoğan yeniden Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçildi

Ünal Akdoğan yeniden Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçildi

Tek listeyle gidilen kongrede yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda Akdoğan 4’üncü kez göreve getirildi

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı odalarda seçim süreci kapsamında düzenlenen Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel kurul ve seçim toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Ünal Akdoğan, dört dönemdir yürüttüğü başkanlık görevini tek listeyle girilen kongrede sürdürdü ve oy çokluğuyla yeniden başkan seçilerek 4’üncü kez göreve getirildi.

Genel kurul salonuna gelişinde davul ve zurna ile karşılanan Akdoğan, üyelerin üzerlerine para atmasıyla coşkuyla karşılandı. Akdoğan, üyelerine korsan taksicilik ile mücadele edecekleri sözünü vererek esnafın sorunlarını çözmek için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Genel kurulda Akdoğan, toplantının hayırlı olmasını dileyip esnafın hizmetinde olacaklarını vurguladı ve kongreye katılan üyelere ile davetlilere teşekkür etti.

Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanvekili Halil Uğur, oda başkanları, oda üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

ÜNAL AKDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

ÜNAL AKDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

ÜNAL AKDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.