Ümraniyespor'da galibiyet hedefi, oyuncuların mücadelesi öne çıktı

Levent Açıkgöz, Keçiörengücü deplasmanında 2-2 biten maçın ardından takımının galibiyete olan inancını ve oyuncuların müthiş mücadelesini vurguladı.

Yayın Tarihi: 28.08.2026 22:08
Güncelleme Tarihi: 28.08.2026 22:18

Ümraniyespor'da galibiyet hedefi, oyuncuların mücadelesi öne çıktı

maç özeti

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın başında Ümraniyespor iki golle öne geçti; ilk yarıda etkili bir oyun sergileyen takım, ikinci yarıda yediği goller sonrası skoru koruyamadı.

teknik sorumlunun değerlendirmesi:

Ümraniyespor Teknik Sorumlusu Levent Açıkgöz, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, "Burada galip geleceğimize çok inanıyorduk. Kulüp olarak çok inançlı geldik" ifadelerini kullandı. Açıkgöz, "Maçın başında da bir gol bulduk. Peşinden ikinci golü bulduk. 2-0 öne geçtik. İyi oynadığımız bir ilk yarı geçirdik. Daha sonra bir gol yedik. Rakip zaten ofansif anlamda çok iyi, kuvvetli ve skorer oyunculardan mevcut. İkinci golü yedikten sonra da bu sefer skoru koruma telaşına girdik. Fakat fazla pozisyon da vermedik. Oyun maalesef yine berabere bitti" şeklinde maçın gelişimini anlattı.

oyuncuların mücadelesi:

Açıkgöz, takımın sahadaki çabasını öne çıkararak, "Oyuncularımız müthiş mücadele ettiler. Onları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Mücadelemizi sonuna kadar da sürdüreceğiz" dedi.

LEVENT AÇIKGÖZ

LEVENT AÇIKGÖZ

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.