Uğurcan, Sane ve İlkay Fenerbahçe derbisinde ilk kez forma giydi

Galatasaray’ın yeni transferleri Uğurcan, Leroy Sane ve İlkay, Trendyol Süper Lig 14. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde ilk kez görev aldı; maç 1-1 bitti.

Yayın Tarihi: 01.12.2025 22:58
Güncelleme Tarihi: 01.12.2025 22:58

Uğurcan, Sane ve İlkay Fenerbahçe derbisinde ilk kez forma giydi

Uğurcan, Sane ve İlkay Fenerbahçe derbisinde ilk kez forma giydi

Maçın özeti ve oyuncu bilgileri

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 1-1 sonuçlandı. Galatasaray’ın yeni transferleri bu karşılaşmada ilk kez derbi heyecanını yaşadı.

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna kattığı isimlerden Uğurcan Çakır, Leroy Sane ve İlkay Gündoğan müsabakada 11’de yer aldı. Uğurcan ile Sane maç boyunca 90 dakika sahada kalırken, İlkay 77. dakikada yerini Arda Ünyay'a bıraktı.

Yeni transferlerden Wilfried Singo ise sakatlığı nedeniyle derbide forma giyemedi.

Değerlendirme

Bu üç oyuncunun derbi deneyimi, Galatasaray için hem kadro derinliği hem de maç içi uyum açısından takip edilecek bir gelişme olarak öne çıktı. Takımın sezon içindeki performansı ve oyuncuların derbi tecrübesi, ilerleyen haftalarda daha net şekillenecek.

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERLERİNDEN UĞURCAN ÇAKIR, LEROY SANE VE İLKAY GÜNDOĞAN, İLK KEZ...

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERLERİNDEN UĞURCAN ÇAKIR, LEROY SANE VE İLKAY GÜNDOĞAN, İLK KEZ FENERBAHÇE DERBİSİNDE OYNADI.

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERLERİNDEN UĞURCAN ÇAKIR, LEROY SANE VE İLKAY GÜNDOĞAN, İLK KEZ...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!