DOLAR
42,68 -0,04%
EURO
50,18 -0,08%
ALTIN
5.883,09 0,41%
BITCOIN
3.669.695,67 -0,15%

UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya'da Heyecan Sürüyor

UCI Nirvana Gran Fondo World Series, yarın Antalya'da uzun ve kısa parkur yarışlarıyla bisiklet tutkunlarını buluşturuyor.

Yayın Tarihi: 16.11.2024 15:14
Güncelleme Tarihi: 16.11.2024 15:14

UCI Nirvana Gran Fondo World Series Antalya'da Heyecan Sürüyor

UCI Nirvana Gran Fondo World Series Yarışları Antalya'da Başlıyor

Uluslararası Bisiklet Birliği'nin (UCI) Gran Fondo Dünya Serisi kapsamında düzenlenen UCI Nirvana Gran Fondo World Series, yarın Antalya'da 98 kilometrelik uzun parkur ve 66 kilometrelik kısa parkur yarışlarıyla devam edecek.

Organizasyon çerçevesinde, zamana karşı yarış 15 Kasım'da gerçekleşecekken, yarın sabah 10.00'da Nirvana Cosmopolitan Hotel önünden start alacak olan yarışta, 36 ülkeden sporcular mücadele edecek.

Antalya'nın Güzellikleri İçinde Mücadele

Yarış, Antalya'nın doğal ve tarihi güzellikleri içerisinde gerçekleştirilecek ve paracycling sporcuları da 66 kilometrelik parkurda yarışacak. UCI Nirvana Gran Fondo World Series, bisiklet dünyasının önde gelen Gran Fondo yarışları arasında yer alıyor ve bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.

Bu etkinlik, UCI Gran Fondo Dünya Şampiyonası'na katılmak için gerekli olan ön etaplardan biri olarak öne çıkarken, yurt içi ve yurt dışından yüzlerce amatör bisikletçiyi bir araya getiriyor.

Destekleyen Kurumlar ve Sponsorluklar

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI), Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Mooves Event'in öncülüğünde düzenlenen bu organizasyon, Nirvana Hotels'in ana sponsorluğunda, Fraport TAV Antalya Airport, Corendon Airlines, AG Tohum, Arso İnşaat, Shimano ve Bisan gibi yerel markaların destekleriyle gerçekleştiriliyor.

Tarihi ve Doğal Parkurda Rekabet

Yarışa katılacak sporcular, Perge Antik Kenti, Düden Şelalesi ve orman yollarından geçerek, yüzde 20 eğimli parkurda pedallaşmanın keyfini çıkaracak. Uzun parkurda dereceye giren sporcular, gelecek yıl Avustralya'da yapılacak dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanacak.

Bu İçeriğimiz kaynak olarak Anadolu Ajansını kullanmıştır ve aksiyon.com.tr editör ekibimiz tarafından derlenmiştir.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı