TVF Erkekler 1. Ligi: Düzce Belediyesi Spor Akademisi evinde 3-0 galip

Düzce Belediyesi Spor Akademisi, TVF Erkekler 1. Ligi'nde 18 Temmuz Spor Salonu'nda rakibini 3-0 yendi; maçta deprem ve şehitler için anma yapıldı.

Yayın Tarihi: 12.11.2025 17:42
Güncelleme Tarihi: 12.11.2025 17:42

TVF Erkekler 1. Ligi: Düzce Belediyesi Spor Akademisi evinde 3-0 galip

TVF Erkekler 1. Ligi: Düzce Belediyesi Spor Akademisi evinde 3-0 galip

18 Temmuz Spor Salonu'nda oynanan maçta ev sahibi ekip namağlup serisini sürdürdü

Düzce Belediyesi Spor Akademisi, TVF Erkekler 1. Ligi karşılaşmasında rakibini 3-0 mağlup ederek evindeki namağlup seriyi sürdürdü. Mücadele 18 Temmuz Spor Salonu'nda oynandı.

Müsabaka öncesinde, 12 Kasım Düzce Depremi'nin 26. yıl dönümü ve C130 askeri kargo uçağının düşmesi sonucu şehit olan 20 asker anıldı. Sporcular sahaya '12 Kasım 1999. Unutmadık. Unutturmayacağız' ve 'Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz' yazılı pankartlarla çıktı. Maç öncesinde saygı duruşu yapıldı ve seyircilere siyah kurdele dağıtıldı.

Karşılaşmanın ardından Düzce Belediyesi Spor Akademisi Antrenörü Birol Gültekin, evlerindeki namağlup seriyi sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi. Gültekin, 20 günlük aranın ardından maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Günde çift antrenman yaparak hazırlık maçı yaparak değerlendirdik. Bizim için bugün daha bir önemliydi" dedi.

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU (TVF) ERKEKLER 1. LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN DÜZCE BELEDİYESİ SPOR...

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU (TVF) ERKEKLER 1. LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN DÜZCE BELEDİYESİ SPOR AKADEMİSİ, SAHASINDA YÜCELEN ANAMUR SPOR'U 3-0 MAĞLUP ETTİ.

TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU (TVF) ERKEKLER 1. LİGİ'NDE MÜCADELE EDEN DÜZCE BELEDİYESİ SPOR...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.