Türkiye 7'li Ragbi Erkek ve Kadın Milli Takımları, Hırvatistan'da düzenlenecek olan 2025 Avrupa Trophy Serisi'nin ilk ayağında mücadele etmek için hazırlanıyor. Türkiye Ragbi Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre, Makarska kentinde gerçekleştirilecek organizasyon 6-8 Haziran 2025 tarihleri arasında yapılacak.
Erkek Milli Takımı, C Grubu'nda Letonya, Macaristan ve Moldova ile karşılaşacakken, Kadın Milli Takımı A Grubu'nda Slovakya, İsviçre ve Finlandiya ile mücadele edecek.
Turnuvanın ikinci ayağı ise 27-29 Haziran 2025 tarihlerinde Moldova'nın başkenti Kişinev'de gerçekleştirilecek. Bu etapta, ilk tur sonuçlarına göre sıralama ve final karşılaşmaları oynanacak.
Türkiye 7'li Ragbi Erkek ve Kadın Milli Takımları, Hırvatistan'daki 2025 Avrupa Trophy Serisi'nin ilk ayağında mücadele edecek.
Türkiye 7'li Ragbi Erkek ve Kadın Milli Takımları, Hırvatistan'daki 2025 Avrupa Trophy Serisi'nin ilk ayağında mücadele edecek.