Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Türkiye genelinde sabah namazında askerlerimiz için dua edildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'li teröristlerle yaşanan çatışmalarda şehit düşen 9 askerimiz için bu sabah tüm camilerde sabah namazında dua edildi.

Yayın Tarihi: 14.01.2024 09:42
Güncelleme Tarihi: 14.01.2024 09:42

Türkiye genelinde sabah namazında askerlerimiz için dua edildi

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde PKK'li teröristlerle yaşanan çatışmalarda şehit düşen 9 askerimiz için bu sabah tüm camilerde sabah namazında dua edildi. İstanbul'da Çamlıca Camisi'nde dua edilen anlar gözler önüne serilirken,  Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa ve Kilis'te de namaz kılan bireyin elleri duaya kalktı.  Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da da şehitlerimiz için dua edildi. 

Edirne'de Eskicami başta olmak üzere tüm camilerde namaz öncesi Kuran-ı Kerim okundu. Namaz kılınması akabinde şehitlerimiz için dua edildi. Kırıklareli Karacaibrahim Mahalle Camisi başta olmak üzerinde semt genelinde eller semaya kalktı. Namaz sonrasında mehmetçiklerimiz için dua edildi. Tekirdağ Orta Camisi'nde de şehadete kalkan tüm şehitlerimiz için dualar edildi. 

aa

Malatya Şeyh Hamid-i Veli (Somuncu Baba) Külliyesi'nde, sabah namazı sonrasında hatim okundu. Şanlıurfa'da da Balıklıgöl Yerleşkesi'ndeki Dergah Cami'sinde çok sayıda vatandaş bir araya gelerek dua okudu. Kilis Şakir Atik Camisi'ne gelen vatandaşlar namaz kılınması sonrasında şehitlerimizi için dua etti. 

 İstanbul Çamlıca Camisi'nde kılınan namaz ve akabinde edilen dualara İstanbul Valisi Davut Gül'de eşlik etti.