Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,2 -0,26%
EURO
35,11 -0,01%
ALTIN
2.487,68 1,38%

Turizmde Dilber furyası başladı! Tur şirketlerinden dudak uçuklatacak fiyata pavyon turu!

İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona tur düzenlenmeye başladı!

Yayın Tarihi: 06.03.2024 14:58
Güncelleme Tarihi: 06.03.2024 14:58

Turizmde Dilber furyası başladı! Tur şirketlerinden dudak uçuklatacak fiyata pavyon turu!

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi olan İnci Taneleri’nin “Dilber” karakteri tarafından yapılan dans sahneleri öyle etkili oldu ki tur şirketlerinin “pavyon turları” yapılacağı iddia edildi! 

Yılmaz Erdoğan’ın hem başrolünde oynadığı hem de senaryosunu yazdığı İnci Taneleri isimli dizi, büyük ses getirdi. Yayımlandığı ilk günden bu yana reyting fenomeni olan dizi, Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakteri sayesinde en çok konuşulan dizilerden biri haline geldi. 

Yalnızca ekranların değil, aynı zamanda pavyonların da büyük bir dikkatle izlediği dizi, adeta pavyon dansı ve kıyafetlerini de akım haline getirdi. Çeşitli pazar ve dükkanlarda “Dilber Elbisesi” satılırken, Dilber dansını taklit eden birçok TikTok videosu da paylaşıldı. Ayrıca dans için kurslar bile açıldı! 

Pavyon turları başlıyor! 

Çok sayıda tartışmayı da beraberinde getiren Dilber karakteri, aynı zamanda pavyon turlarının da başlamasına neden oldu. Alınan bilgilere göre İnci Taneleri isimli dizinin çekildiği pavyona turlar düzenlenmeye başladı! 

En ucuz tur 10 bin TL! 

Yine iddia edilenlere göre gerçekleştirilen pavyon turlarının 10 bin TL’lik fiyattan başladığı öğrenildi. Hatta öyle ki Mart ayında pavyonun tüm tur kontenjanının dolu olduğu ve Nisan ayında da sınırlı kontenjan olduğu vurgulandı.