Turgutlu'da pompalı tüfekle yürüyen şüphelinin yeni görüntüleri

Turgutlu'daki okul saldırısına ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri, şüphelinin pompalı tüfeği kontrol ederek rahatça yürüdüğünü gösteriyor.

Yayın Tarihi: 22.09.2026 10:26
Güncelleme Tarihi: 22.09.2026 10:26

Turgutlu'da pompalı tüfekle yürüyen şüphelinin yeni görüntüleri

Olay ve gözaltı:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, bugün saat 07.59 sıralarında Albayrak Mahallesi'ndeki Niyazi Üzmez Mesleki ve Teknik Lisesi ile Turgutlu Hasan Ferdi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi çevresinde silahlı saldırı yaşandı.

Olayda elindeki pompalı tüfekle ateş açıldığı ve toplam 11 öğrencinin yaralandığı, yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Saldırının ardından yakalanan şüpheli, 2011 doğumlu Halil Orhan, gözaltına alındı.

Görüntülerde öne çıkanlar:

Olay öncesine ait yeni güvenlik kamerası kayıtları bir iş yerinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin elindeki pompalı tüfeği zaman zaman kontrol ederek yolda ilerlediği ve görece rahat tavırlar sergilediği görülüyor.

Kayıtlarda şüphelinin yürüyüşü sırasında silahı elinde tutma ve kontrol etme anları net şekilde izlenebiliyor; görüntüler saldırının öncesine dair önemli detaylar sunuyor.

Soruşturmanın seyri ve güvenlik boyutu:

Olayla ilgili kolluk kuvvetleri ve adli makamların soruşturması devam ediyor. Yakalanan şüphelinin ifadesi ve olay yerindeki deliller değerlendirilerek sorumluluk ve olayın seyri aydınlatılacak.

Okul çevresinde yaşanan bu saldırı, silah güvenliği ve okul emniyeti konularını tekrar gündeme taşıyacak nitelikte; yetkili kurumların açıklamaları ve soruşturma sonuçları bekleniyor.

MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE 11 ÖĞRENCİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN...

MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE 11 ÖĞRENCİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN ŞÜPHELİNİN YENİ GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖRÜNTÜLERDE SALDIRGANIN ELİNDEKİ POMPALI TÜFEĞİ KONTROL EDEREK OLDUKÇA RAHAT TAVIRLARLA İLERLEDİĞİ GÖRÜLDÜ.

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.