Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Turgut Altınok Antalya'da 600 dairesi olduğuna dair iddialara resmi belgeyle cevap verdi

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'da 600 daireye sahip olduğu iddialarına ilişkin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden aldığı resmi belgeyle cevap verdi.

Yayın Tarihi: 28.03.2024 20:38
Güncelleme Tarihi: 28.03.2024 20:38

Turgut Altınok Antalya'da 600 dairesi olduğuna dair iddialara resmi belgeyle cevap verdi

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki iddialara ilişkin resmi belgelerle açıklama yaptı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan belgelere göre, Altınok'un Antalya'da herhangi bir gayrimenkul kaydı bulunmuyor.

Altınok, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kaç gündür çamur yalan iftira siyasetine hem Ankara hem Türkiye şahit oluyor. Bizim mal varlığımızı açıklamamızla beraber, bir yalan, çamur ve iftira kampanyası başlattılar. 600 dairem varsa adıma kayıtlı ben beyannamede vermediysem istifa ederim" dedi. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan belgenin kamuoyuna sunularak iddiaların yalan olduğunu kanıtladı.

Altınok ayrıca, rakibi hakkında da iddialarda bulunarak, "Ahlaksızca çamur ve iftiraları atmaya devam ettiler. Dolayısıyla bu zerre onuru olanlar özür dileyecek. Tabi bu iddia yatanlarla ilgili dava sürecini başlatırken maddi ve manevi bunlar hepsi gördüğünüz gibi mahkum olacak" şeklinde konuştu.

Son olarak, Altınok, rakibinin mal varlığına da dikkat çekerek, "25 milyonluk evin hesabını veremez. Kendisi tabi Londra'da aldığı evin hesabını veremez. Evleri hazır. Villası hazır. Şirketi hazır. Ama bizim Türkiye dışında başka bir vatanımız yok" ifadelerini kullandı.