Tüpraş İzmit Rafinerisinde Tank Sahasında Alevlenme Bildirimi
Tüpraş tarafından yapılan açıklamada, İzmit rafinerisinde tank sahasında meydana gelen alevlenmenin teknik ekiplerce kısa sürede kontrol altına alındığı bildirildi. Şirket, olaydan etkilenen personel bulunmadığını ve tesis operasyonlarının normal şekilde devam ettiğini açıkladı.
Olayın Detayları
Açıklamada yer alan bilgiye göre, "İzmit rafinerimizde bu akşam saat 21.30 civarında tank sahasında bir alevlenme meydana gelmiş olup, teknik emniyet ekiplerimiz tarafından hızlıca kontrol altına alınmıştır." denildi. Şirket, müdahalenin zamanında yapıldığını vurguladı.
Şirketin Değerlendirmesi
Tüpraş, olayla ilgili olarak "Etkilenen hiçbir çalışma arkadaşımız bulunmamaktadır. Operasyonlarımız normal olarak devam etmektedir" ifadelerini kullandı. Açıklama, hem iş güvenliği hem de üretim süreçlerinin gözetildiğini işaret ediyor.
Önemli Not: Şirket tarafından yapılan resmi açıklama, hadisede yaralanma olmadığını ve operasyonların kesintisiz sürdüğünü belirtiyor.
TÜPRAŞ'TAN YAPILAN AÇIKLAMADA, İZMİT RAFİNERİSİNDE TANK SAHASINDA MEYDANA GELEN ALEVLENMENİN EKİPLER TARAFINDAN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDIĞINI, OLAYDAN ETKİLENEN BULUNMADIĞINI AÇIKLADI.