Tunceli'den Spor Toto Kick Boks Ligi'nde Dört Madalya

Adıyaman’da düzenlenen Spor Toto Kick Boks Ligi’ne katılan Tunceli kafilesi, 4 madalya kazanarak bölge adına güçlü bir başarı sergiledi.

Yayın Tarihi: 17.11.2025 10:19
Güncelleme Tarihi: 17.11.2025 10:19

Tunceli'den Spor Toto Kick Boks Ligi'nde Dört Madalya

Tunceli'den Spor Toto Kick Boks Ligi'nde Dört Madalya

Spor Toto Kick Boks Ligi'nde Tunceli kafilesi, Adıyaman'da düzenlenen organizasyondan önemli derecelerle döndü. 35 ilden 350 sporcunun katıldığı turnuvada Tunceli'yi temsil eden ekipler, sınırlı kadrolarıyla dikkat çekici sonuçlar elde etti.

Kafile ve temsilciler

Tunceli'yi Dersim Kick Boks Spor Kulübü ve Tunceli Belediyesi Spor Kulübü temsil etti. Organizasyona 5 sporcu, 1 antrenör ve 1 idareci ile katılan kafile, sınırlı kaynaklara rağmen madalya kürsüsüne çıkmayı başardı.

Madalya kazanan sporcular

Müsabakalarda Tunceli adına öne çıkan sporcular ve kazandıkları dereceler şunlar oldu: Eren Can Bozkurt (altın), Utku Abay (gümüş), Işıl Öz (gümüş) ve İdil Gökmen (bronz). Toplamda Tunceli'ye dört madalya kazandırıldı.

Bu sonuçlar, bölgedeki kulüplerin altyapı çalışmaları ve sporcu yetiştirme sürecinin olumlu çıktıları olarak değerlendirilebilir. Kısıtlı sayıda sporcu ile katılım sağlamasına rağmen elde edilen dereceler, Tunceli kick boks camiasının ilerleyen dönemde daha iddialı olabileceğine işaret ediyor.

ADIYAMAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SPOR TOTO LİG MÜSABAKALARINDA TUNCELİ KAFİLESİ DÖRT MADALYA KAZANARAK...

ADIYAMAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SPOR TOTO LİG MÜSABAKALARINDA TUNCELİ KAFİLESİ DÖRT MADALYA KAZANARAK ORGANİZASYONDAN ÖNEMLİ DERECELERLE DÖNDÜ.

ADIYAMAN’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SPOR TOTO LİG MÜSABAKALARINDA TUNCELİ KAFİLESİ DÖRT MADALYA KAZANARAK...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.