Tunceli'de kar ve buzlanma nedeniyle eğitime 2 gün ara
Tunceli Valiliği kararını açıkladı
Tunceli Valiliği, bölgeyi etkisi altına alan kar yağışı ve buzlanma riskine karşı eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre kar yağışının etkisini yoğun şekilde göstereceği ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 12 Ocak Pazartesi ve 13 Ocak Salı günü, ilimiz genelinde resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları (üniversite senatosu kararı ile üniversite öğrencileri dahil) eğitim-öğretime 2 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personeller, kronik rahatsızlığı bulunan, anaokulu ve kreşlere devam eden çocuğu bulunan kadın personellerimiz, 2 gün süreyle idari izinli sayılacaktır" denildi.
Karar, valiliğin yaptığı meteorolojik değerlendirme sonucuna dayanıyor ve belirtilen tarihlerde il genelindeki tüm ilgili eğitim kurumlarını kapsıyor.
TUNCELİ'DE KAR YAĞIŞI VE BUZLANMA NEDENİYLE EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ.