İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bayındır’ın Kızıloba, Arıkbaşı ve Havuzbaşı mahallelerinde saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde mahalle kahvehaneleri, işletmeler ve üretim alanları dolaşılarak yerel talepler ve öneriler birinci elden alındı.
mahalle ziyaretleri ve üreticilerle buluşma:
Kızıloba Mahallesi'nde kahvehane ve esnaf ziyaretleri yapan Tugay, vatandaşların günlük ihtiyaç ve beklentilerini dinledi. Fidancılıkla uğraşan üreticilerle bir araya gelinerek üretim süreçleri ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alındı. Arıkbaşı Mahallesi'nde muhtarlarla yapılan görüşmede mahallelerin altyapı ve hizmet ihtiyaçları değerlendirildi.
Havuzbaşı Mahallesi programında ise köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet edildi; çocuklara küçük hediyeler verildi ve mahalledeki sosyal durum ile talepler kayıt altına alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede sosyal inceleme ve talep toplama çalışması yürüttü.
eşlik ve koordinasyon:
Ziyaretlerde Bayındır Belediye Başkanı Davut Sakarsu da Tugay'a eşlik etti. Ekipler yerinde tespit edilen ihtiyaçlara ilişkin notlar alıp, yürütülen ve planlanan hizmetler hakkında yurttaşlara bilgi verdi.
yangın çalışmaları ve yurttaş memnuniyeti:
Ziyaretler sırasında yaz aylarında ilçede çıkan yangınlar da gündeme geldi. Vatandaşlar, yangınlarda can ve mal kaybı yaşanmamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek yürütülen çalışmalardan ötürü Başkan Tugay ve ekiplerine teşekkür etti. Belediye yetkilileri, benzer risklere karşı sürdürülen önleyici ve müdahale tedbirlerinin devam edeceğini belirtti.
Program boyunca alınan talepler kayda geçirildi; Başkan Tugay ve ekipleri, Bayındır'da süren ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi paylaşımını sürdürdü.
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. CEMİL TUGAY, BAYINDIR’IN KIZILOBA, ARIKBAŞI VE HAVUZBAŞI MAHALLELERİNİ ZİYARET EDEREK YURTTAŞLAR VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.