Tribünlerden Rams Park'ta yönetim istifa çağrısı
Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonunun ilk haftasında Galatasaray ile Çorum FK arasında oynanan maçta sarı-kırmızılı taraftarlar yönetime karşı protesto gerçekleştirdi. Son şampiyon Galatasaray, RAMS Park'ta konuk ettiği Çorum FK ile 2-2 berabere kaldı.
Maçın gidişatı:
Karşılaşma boyunca dengeli bir oyun sergilenirken, Çorum FK'nın skoru 2-1 yaptığı anlar tribünlerde tansiyonun yükselmesine neden oldu. Bu bölümde taraftarlar bir süre boyunca 'yönetim istifa' sloganları attı ve tepkilerini yüksek sesle dile getirdi.
Tribün tepkisinin seyri:
RAMS Park tribünlerindeki protesto maçın ilerleyen dakikalarında ve müsabakanın sonunda da devam etti. Taraftarların yönetime yönelik tepkisi hem maç içindeki atmosferi etkiledi hem de tribünlerin genel duygusunu belirledi. Protestoların süresi ve yoğunluğu, maçın kalan bölümlerinde de hissedildi.
Galatasaray cephesinde skorun korunamaması ve taraftar tepkileri, sezonun açılış haftasında gündemin önemli öğelerinden biri oldu. Her iki takımın skor olarak eşitlikle ayrıldığı maç, tribünlerdeki bu tepkinin gölgesinde tamamlandı.
GALATASARAY'IN ÇORUM FK İLE OYNADIĞI TRENDYOL SÜPER LİG 2026-2027 SEZONUNUN İLK HAFTA KARŞILAŞMASINDA SARI-KIRMIZILI TARAFTARLAR, YÖNETİME TEPKİ GÖSTERDİ.