Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Bellona Kayserispor, evinde konuk ettiği RAMS Başakşehir i 3-1 mağlup etti. Maçın başlama düdüğünden itibaren üstün bir oyun sergileyen Kayserispor, 67. dakikada Bahoken ve 72. dakikada Cardoso ile bulduğu gollerle farkı artırdı.
Maçın 57. dakikasında Kartal Kayra Yılmaz tarafından kullanılan kornerde Kolovetsios’un kafa vuruşu, direğin üstünden auta çıkarken, 60. dakikada Keny’in pasıyla Piatek'in şutu da meşin direğin dibinden dışarı gitti.
Kayserispor’un 67. dakikada Bourabia ile geliştirdiği atakta, Bahoken, topu uzak köşeye göndererek skoru 2-0 yaptı. 72. dakikada Ramazan Civelek’in pasında topla buluşan Cardoso, sert bir şutla durumu 3-0’a getirdi.
Maçın sonlarına yaklaşılırken 84. dakikada Deniz Türüç’ün sağdan kullandığı kornerde yaşanan karambolde Keny’in şutu, sarı-kırmızılı oyunculara çarparak kornere çıktı. Ancak 88. dakikada RAMS Başakşehir, orta sahada gerçekleşen karambolde Berat Özdemir'e çarpan topu Keny'in yakalamasıyla farkı 2'ye indirdi ve durumu 3-1 yaptı.
Karşılaşma, Bellona Kayserispor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.