DOLAR
42,55 0%
EURO
49,62 -0,03%
ALTIN
5.749,88 -0,07%
BITCOIN
3.893.924,09 -0,07%

Trendyol Süper Lig 7. Hafta: Zecorner Kayserispor 1-1 Gençlerbirliği

Trendyol Süper Lig 7. haftasında Zecorner Kayserispor ile Gençlerbirliği 1-1 berabere kaldı; Gençlerbirliği iki kırmızı kartla 9 kişi kaldı.

Yayın Tarihi: 28.09.2025 22:06
Güncelleme Tarihi: 28.09.2025 22:06

Trendyol Süper Lig 7. Hafta: Zecorner Kayserispor 1-1 Gençlerbirliği

Trendyol Süper Lig 7. Hafta: Zecorner Kayserispor 1-1 Gençlerbirliği

Maç özeti

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan karşılaşma Zecorner Kayserispor ile Gençlerbirliği arasında 1-1 sona erdi. Karşılaşma, verilen iki kırmızı kart ve son bölümlerde gelen eşitlikle dikkat çekti.

50. dakikada Gençlerbirliği 10 kişi kaldı. Topa kayarak müdahale etmek isteyen Carole'in bacağına bastığı gerekçesiyle Koita kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

60. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Tuci'nin kafa vuruşu savunmadan döndü. Dönen topa altpas içinde tekrar vuran Tuci'nin şutunu kaleci uzaklaştırmayı başardı; bu pozisyon maçtaki baskının ve set-paslarının önemini gösterdi.

70. dakikada Gençlerbirliği sahada 9 kişi kaldı. Taç atışını geciktirmeye yönelik bir pozisyonun ardından çıkan tartışmada, Franco ile Ramazan Civelek arasında gerilim yaşandı; Ramazan Civelek yüzüne aldığı darbe sonrası yerde kaldı ve hakem Franco'yu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

90+1. dakikada sağ kanatta Opoku'nun ortasında ön direkte Talha Sarıarslan topu aşırttı; arka direğe koşu yapan Tuci meşin yuvarlağı kafayla ağlarla buluşturdu ve skoru 1-1 yaptı.

Karşılaşma, her iki takımın da sahadaki sayısal durumuna rağmen son bölümdeki golle 1-1 berabere sona erdi.

Değerlendirme

Maç iki ekip için de mücadeleci bir görüntü sundu. Gençlerbirliği'nin erken kart eksilmeleri, oyunun geri kalanında savunma odaklı bir strateji izlenmesine neden oldu; buna karşın Kayserispor önemli fırsatlar yakaladı ancak skoru korumakta zorlandı. Maçın belirleyici unsurları olarak kırmızı kartlar ve duran top organizasyonları öne çıktı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı