DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.848.069,96 0,15%

Trendyol Süper Lig 5. Hafta: Zecorner Kayserispor 1-1 Göztepe

Trendyol Süper Lig 5. hafta maçında Zecorner Kayserispor ile Göztepe 1-1 berabere kaldı; Cardoso öne geçirdi, Efkan Bekiroğlu eşitledi.

Yayın Tarihi: 14.09.2025 19:03
Güncelleme Tarihi: 14.09.2025 19:03

Trendyol Süper Lig 5. Hafta: Zecorner Kayserispor 1-1 Göztepe

Trendyol Süper Lig 5. Hafta: Zecorner Kayserispor 1-1 Göztepe

Maç özeti ve kritik anlar

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Zecorner Kayserispor - Göztepe mücadelesi 1-1 berabere tamamlandı. Karşılaşma, her iki takımın da rakip kalede etkili olduğu anlarla dikkat çekti.

47. dakikada sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında Mendes'in ortasında ön direğe koşu yapan Opoku'nun kafa vuruşunda top, uzak kale direğinin dibinden auta çıktı. Bu pozisyon, ilk yarının sonlarına doğru Kayserispor'un önemli bir gol fırsatını kaçırdığını gösterdi.

58. dakikada Göztepe atağında Juan'ın kendi yarı alanından uzun pasıyla topla buluşan Janderson, sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez şutunu çekti; kalecinin parmaklarının ucuyla top son anda kornere gitti ve Göztepe'nin gol arayışını sürdürdü.

60. dakikada oyunun dengesi değişti. Sol kanatta topla buluşan Cardoso, topu taşıdıktan sonra sağ ayağıyla uzak mesafeden sert bir vuruş gönderdi ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: Kayserispor 1-0.

85. dakikada Göztepe, maçın son bölümlerinde skora denge getirdi. Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan serbest atışı kullanan Efkan Bekiroğlu'nun etkili vuruşu, kale direklerinin sağ köşe birleşiminden ağlarla buluştu: 1-1.

90. dakikada sol kanattan kullanılan serbest vuruşta savunmadan seken topu kontrol eden Bennes'in sert şutunda kaleci Lis, sağa yatarak topu uzaklaştırdı ve maçın beraberlikle sonuçlanmasını sağlayan önemli bir müdahalede bulundu.

Mücadele, karşılıklı gol ve kritik kurtarışların ardından 1-1 berabere bitti. Maç, her iki takımın hücumda etkili olduğu ancak son vuruşlarda dengenin belirleyici olduğu bir görüntü verdi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı