DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.845.058,45 0,02%

Trendyol 1. Lig: Amed Sportif Faaliyetler 4-2 Özbelsan Sivasspor — Altıparmak ve Korkmaz'ın değerlendirmeleri

Trendyol 1. Lig 3. haftasında Amed, Özbelsan Sivasspor'u 4-2 yendi; Altıparmak oyunu geliştireceklerini söyledi, Korkmaz kadro ve disiplin sorunlarını değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 25.08.2025 01:01
Güncelleme Tarihi: 25.08.2025 01:01

Trendyol 1. Lig: Amed Sportif Faaliyetler 4-2 Özbelsan Sivasspor — Altıparmak ve Korkmaz'ın değerlendirmeleri

Trendyol 1. Lig: Amed Sportif Faaliyetler 4-2 Özbelsan Sivasspor

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Özbelsan Sivasspor'u 4-2 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörleri sonuç ve performans hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Altıparmak'ın değerlendirmesi

Amed Sportif Faaliyetler teknik direktörü Mehmet Altıparmak, ihtiyaçları olan bir galibiyeti aldıklarını belirterek takımının oyunda ilerleme kaydettiğini vurguladı. Altıparmak, geçen hafta son dakikalarda 3 puanı kaçırdıklarını hatırlatarak bu hafta maçın başından sonuna üstün olduklarını anlattı.

Altıparmak'ın sözleri şöyle: "Oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz" ve "Maçın geneline baktığımızda 4-2 kazandık ama çok daha farklı bir skor çıkabilirdi." Skordan ziyade oyundan memnuniyetini aktaran Altıparmak, oyuncularının performansını şu şekilde değerlendirdi: "Giren ve çıkan bütün oyuncular sahaya yüreğini koydu. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. İlk galibiyetimizi aldık, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz."

Teknik direktör, eksikler ve yapılan hatalar üzerinde yoğunlaşacaklarını belirterek, "Oyunun ikinci ve üçüncü bölgesiyle alakalı çalışmalarımızı daha fazla yapacağız." dedi.

Osman Zeki Korkmaz'ın yorumu

Özbelsan Sivasspor teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, karşılaşmada planları içindeki en kötü senaryoyu yaşadıklarını ifade etti. Korkmaz, "Sivasspor için özellikle sezon başı çok zor geçecek." değerlendirmesini aktardı ve kadroda değişim gerektiğini, ancak mukavele kaynaklı sınırlamalar bulunduğunu belirtti.

Korkmaz, takımın henüz yarışacak kaliteyi sağlayamadığını, performansından memnun olunmayan oyuncularla yolları ayırmak gerektiğini söyledi. Ayrıca içsel sürecin Pendik maçının ardından tamamlanması gerektiğini vurguladı. Korkmaz, maçta disiplin eksikliğinin maliyetinin ağır olduğunu belirterek, "Oyun disiplininden kopmanın faturasını çok ağır bir şekilde ödedik." ifadelerini kullandı ve yedekten gelen oyuncuların Amedspor lehine etkili olduğunu ekledi.

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Özbelsan Sivasspor'ı 4-2 mağlup eden Amed Sportif...

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Özbelsan Sivasspor'ı 4-2 mağlup eden Amed Sportif Faaliyetler'in teknik direktörü Mehmet Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Özbelsan Sivasspor'ı 4-2 mağlup eden Amed Sportif...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı