Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı
Antalya'da Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor, Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.
Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini 18. ve 79. dakikalarda Onuachu kaydederken, Konyaspor'un tek sayısını Muleka attı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Trabzonspor kupayı almaya hak kazandı.
Maçın oyuncusu ve kupa töreni
Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende Onuachu maçın oyuncusu olarak seçildi ve her iki takım oyuncuları madalyalarını aldı.
Seremonide Ziraat Türkiye Kupası, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından Trabzonspor kaptanı Savic'e teslim edildi. Savic, takım arkadaşlarıyla kupayı kaldırmanın sevincini yaşadı.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİNDE KONYASPOR'U 2-1 MAĞLUP EDEN TRABZONSPOR, DÜZENLENEN TÖRENLE KUPASINA KAVUŞTU.