Toprakkale'de işletmeciden takdir belgesi getiren öğrencilere ücretsiz döner jesti

Osmaniye Toprakkale'de restoran işletmecisi Ümit Yıldız, takdir belgesi getiren öğrencilere karne gününde ücretsiz döner ikram etti; kampanya pazar gününe kadar sürecek.

Yayın Tarihi: 16.01.2026 17:31
Güncelleme Tarihi: 16.01.2026 17:31

Toprakkale'de işletmeciden takdir belgesi getiren öğrencilere ücretsiz döner jesti

Toprakkale'de işletmeciden takdir belgesi getiren öğrencilere ücretsiz döner jesti

Etkinlik ve yerel geri dönüş

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde restoran işletmecisi Ümit Yıldız, karne gününde takdir belgesi alan öğrencilere ücretsiz döner ikramında bulundu.

Belgelerini getiren öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bu anlamlı jest, çocukların moralini yükseltti ve başarıyı teşvik eden bir uygulama olarak dikkat çekti.

Etkinlik kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı; çok sayıda kullanıcı uygulamayı takdirle karşıladı ve ilçe genelinde olumlu geri dönüşler alındı.

İşletmecinin açıklaması

Ümit Yıldız kampanyanın amacını şöyle anlattı:

"Toprakkale’de esnaflık yapıyoruz. Çocuklarımıza teşvik amaçlı ilk dönemlerini bitirmesinden kaynaklı takdir alan öğrencilerimize bu şekilde bir kampanya düzenledik ve çok güzel geri dönüşler aldık. Çocuklardan olsun, ailelerinden olsun, ilçe esnaflarımızdan olsun. Bu kampanyamız pazar gününe kadar devam edecek. Takdir belgesini getiren öğrencilerimiz, özellikle ailesiyle gelenler bu şekilde ödüllendireceğiz. Amacımız çocukları daha böyle derslerine yatkın, daha çalışkan, daha verimli olmaları. Bir nevi teşvik amaçlı, bir nevi destek amaçlı. Hani esnaf olarak üstümüze düşen görevi üstlendik. Bu şekilde bir şey yapmaya karar verdik. Çok da güzel olduğunu düşünüyoruz"

Takdir belgesini getiren öğrenciler, kampanya kapsamında ücretsiz döner ikramı alabilecek; uygulama pazar gününe kadar devam edecek.

TAKDİR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DÖNER SÜRPRİZİ

TAKDİR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DÖNER SÜRPRİZİ

TAKDİR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DÖNER SÜRPRİZİ

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.