Tolga Zengin, Uğurcan Çakır'ı Övgüyle Anlattı
Eski milli futbolcu Tolga Zengin, Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zengin, Uğurcan'ın dünyanın her takımında oynayabileceğini belirtti. Zengin, "Barcelona'nın, Real Madrid'in kalesine koy burada yaptığı aynı şeyleri yapar, öyle büyük bir kaleci," dedi.
Spor Söyleşileri Programında Önemli Açıklamalar
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Spor Söyleşileri programında konuşan Tolga Zengin, Trabzon'da futbol hayatına mahalle arasında oynayarak başladığını ifade etti. Zengin, Trabzonspor'un güncel kadrosu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. "Bu oyuncu grubu, çok alışılagelmişin dışında reaksiyon veremeyen bir grup," diyerek takımın gelişim sürecine dikkat çekti.
Uğurcan Çakır'ın Rolü ve Gelecek
Zengin, Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor için kritik bir oyuncu olduğunu vurguladı. "İyi kaleci bulmak zordur. Trabzonspor'un en büyük şansı olabilir belki de Uğurcan. Çok özel yetenekleri olan bir kaleci. Ayakları çok iyi, günümüz futboluna çok uyuyor," dedi.
Gelecek Planları
Tolga Zengin, Trabzonspor'un teknik kadrosunda görev almayı düşünüp düşünmediği sorusuna ise "Trabzonspor için bir göreviniz oluyor. Ancak resmi bir görevde olmanıza gerek yok," yanıtını verdi. Uğurcan ile Trabzon'da abi kardeş gibi oturup fikir alışverişi yaptıklarını belirtti.
Eski Trabzonsporlu futbolcu Tolga Zengin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Spor Söyleşileri" adlı programa konuşmacı olarak katıldı.
Eski Trabzonsporlu futbolcu Tolga Zengin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Spor Söyleşileri" adlı programa konuşmacı olarak katıldı.