TMSF Heyeti GAİN Medya Beyoğlu Binasına Geldi
GAİN Medya'nın Beyoğlu'ndaki binasına, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'kara para aklama' soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinden oluşan bir heyet geldi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı ve şirketlere kayyum atandığı bildirildi.
Operasyon ve gözaltılar
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı. Operasyonun soruşturma çerçevesinde gerçekleştirildiği ve işlemlerin savcılık koordinasyonunda yapıldığı belirtildi.
TMSF'nin ataması ve bina ziyareti
Operasyonun ardından GAİN Medya Anonim Şirketi ile Anahat Holding Anonim Şirketi'ne TMSF'nin kayyum olarak atandığı açıklandı. Jandarmanın yaptığı incelemelerin tamamlanmasının ardından, TMSF yetkilileri ile avukatlardan oluşan heyet Beyoğlu'ndaki binaya gelerek içeri giriş yaptı.
İlerleyen süreç
Konuyla ilgili adli ve idari işlemlerin devam ettiği bildirildi. İlgili kurumların açıklamaları ve soruşturma kapsamında yapılacak yeni işlemler kamuoyuna yansıtılmaya devam edecektir.
TMSF Heyeti, GAİN Medya'ya geldi