Tıp fakültesi öğrencisi yurt odasında ölü bulundu

Zonguldak'ta tıp fakültesi öğrencisi Tuğçenaz Demirelöz yurt odasında ölü bulundu; polis şüpheli ölüm olarak soruşturma başlattı, otopsi sonucu bekleniyor.

Yayın Tarihi: 27.06.2026 21:15
Güncelleme Tarihi: 27.06.2026 21:44

Tıp fakültesi öğrencisi yurt odasında ölü bulundu

Tıp fakültesi öğrencisi yurt odasında ölü bulundu

Olay ve ilk müdahale

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Güney Mahallesi Dere Sokak'ta faaliyet gösteren özel bir kız öğrenci yurdunda, ailesinin haber alamadığı tıp fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Tuğçenaz Demirelöz yurt odasında hareketsiz bulundu. Ailesinin ulaşamaması üzerine arkadaşlarının odaya bakmasıyla durum fark edildi ve yetkililere bildirildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk kontrollerde genç kızın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Arkadaşlarının olay yerinde büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Soruşturma süreci

Polisin ölümü şüpheli olarak değerlendirmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri odada çalışma yaptı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından cenaze Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna nakledildi.

Haberde yer alan bilgilere göre, Demirelöz'ün olay günü yeni bir ev kiraladığı ve eşyalarını taşımaya başladığı; bir süre önce doktor kontrolünde kalbinde ritim bozukluğu tespit edildiği belirtildi. Kesin ölüm nedeni, yapılacak adli tıp otopsisinin sonucuyla netlik kazanacak.

GENÇ KIZIN ACI HABERİNİ ALAN ARKADAŞLARI YURT BİNASI ÖNÜNDE GÖZYAŞI DÖKTÜ

GENÇ KIZIN ACI HABERİNİ ALAN ARKADAŞLARI YURT BİNASI ÖNÜNDE GÖZYAŞI DÖKTÜ

YURT BİNASI VE TABUTUN TAŞINMASI

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.