Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,35 -0,54%
EURO
34,73 -0,41%
ALTIN
2.406,09 -0,19%

Timur Cihantimur ile Eylem Tok'u havaalanına götüren çalışan tahliye edildi

Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan kazanın ardından Eylem Tok ile Timur Cihantimur'u havaalanına götüren çalışan Ayşe Ceren Saltoğlu tahliye edildi.

Yayın Tarihi: 19.04.2024 09:29
Güncelleme Tarihi: 19.04.2024 09:29

Timur Cihantimur ile Eylem Tok'u havaalanına götüren çalışan tahliye edildi

17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur’un annesi Eylem Tok’un lüks aracıyla çarparak ölümüne sebep olduğu Oğuz Murat Aci’nin davasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması devam ediyor! 

İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği tarafından başlatılan soruşturmada Bülent Cihantimur’un çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu’nun tahliye edildiği öğrenildi! Alınan bilgilere göre Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur’u havaalanına götüren çalışan, yeni bir kararla tahliye edildi. Böylelikle de davaya dair herhangi bir tutuklu kalmadı. Firari Eylem Tok ile Timur Cihantimur ise tam 48 gündür ABD’de! 

Kaza gecesinde firara yardım eden çalışan tahliye edildi! 

Kaza gecesine dair verdiği ifadede çalışan Ayşe Ceren S. saat 23.00 sularında Eylem Tok’un aldığı bir telefon ile olay yerine gittiklerini aktardı. Eylem Tok’un direktifleri üzerine aracı sürdüğünü söyleyen Ayşe Ceren S, Timur Cihantimur ile beraber 2 çocuğun araca bindiğini söyledi. Karanlık olduğu için de kaza yeri ve ölü ile yaralıları görmediğini ifade etti. 

Kaza yerinden çıktıktan sonra iki çocuğu site kapısına bıraktıklarını ve daha sonra Eylem Tok ve Timur Cihantimur ile birlikte kütük evine gittiklerini kaydetti. Cihantimur’un ise “anne isteyerek olmadı, beni affet, araba sert oldu, çok üzgünüm” ifadelerini kullandığını aktardı. Daha sonra ise Eylem Tok’un hiçbir detay vermediğini ve Timur ile evde kalmasını söylediğini belirtti. 

Çoktan valiz toplamışlar! 

Cihantimur ile eve gittiğini söyleyen Saltoğlu, daha sonra Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur ve annesi ile telefonda görüştüğünü söyledi. 20 dakika sonra Eylem Tok ile beraberinde Adem’in geldiğini, 3-4 dakika içinde de baba Bülent Cihantimur’un geldiğini aktardı. Onlar içerideyken dışarda beklediğini söyleyen Saltoğlu, 25 dakika sonra ellerinde valizle evden çıktıklarını kaydetti. Bundan sonrasında ise Bülent Cihantimur’un park halindeki TOGG’uyla olay yerinden çıktığını söyledi.