Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

TikTok, tabletler ve katlanabilir cihazlar için yeni güncellemeler test ediyor!

Dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya platformlarından TikTok, tabletler gibi daha büyük ekranlar ve katlanabilir cihazlar için yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Yayın Tarihi: 19.12.2023 14:21
Güncelleme Tarihi: 19.12.2023 14:21

TikTok, tabletler ve katlanabilir cihazlar için yeni güncellemeler test ediyor!

TikTok kullanıcıları, artık 'sizin için’ özelliğini daha geniş ekranlarda ve katlanabilir ürünlerde düşünmeden kaydırabilecek. Yeni özellik, dünya genelindeki kullanıcılara ve iPad veya birçok katlanabilir Android cihazlara sunulacak.

Geleneksel olarak mobil cihazlara ilişkin sunulan TikTok, daha geniş ekranlarda "geliştirilmiş netlik" ile net bir video akışı sağlayacağını duyurdu.

tiktok

İÇERİK ÜRETİCİLERİ İÇİN YENİ ÖZELLİK

Uygulama videolarını yayınlayan ekranların üst ve alt bölümlerinde, sekmelere ve ön plana çıkan videolara erişimi kolay hale getiren bir gezinme çubuğu yer alacak. Bu güncellemeyle beraber klipler yatay olarak da izlenebilecek. Bu, video içerik üreticileri için senelerce sadece dikey bir formattan sonra yatay bir formatta içerik oluşturmaları konusunda yeni fırsatlar yaratıyor.

Uygulama aynı zamanda, kullanıcıların oyun, yemek ya da moda gibi belirli kategorilerdeki videoları keşfetmelerine imkân veren Topic Feeds gibi özellikleri denemeyi sürdüreceğini duyurdu.