THY Başkanı Murat Şeker, Dünya Kabin Memurları Günü'nde Ekip Terminalini Ziyaret Etti
31 Mayıs'ta İstanbul Havalimanı'nda görevli kabin ekiplerine teşekkür
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker, 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü'nde İstanbul Havalimanı'nda bulunan THY Ekip Terminalini ziyaret etti. Şeker, ziyaretine ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı.
Şeker, açıklamasında kabin ekiplerinin THY'nin global konumundaki rolüne vurgu yaparak, "Kabin ekiplerimizin emeği, gayreti ve temsil gücü çok değerli bir yere sahip." ifadelerini kullandı. Yolcuların seyahat süresince hissettiği güven, huzur ve memnuniyetin arkasında ekiplerin özverili çalışmasının bulunduğunu belirtti.
Şeker ayrıca, kabin ekiplerinin uzun uçuşlar, yoğun operasyon temposu ve her türlü şartta sergiledikleri profesyonelliğin kurum için gurur kaynağı olduğunu vurguladı ve ekiplerin işlerini "sadece görev sorumluluğuyla değil, büyük bir gönül bağıyla" yaptıklarını söyledi.
Ziyaretin anlamını artıran diğer bir unsur ise, Şeker'in açıklamasına göre aynı gün THY'nin tarihindeki en yoğun operasyonun icra ediliyor olmasıydı. Şeker, "Bugün bu özel günü kutlarken, aynı zamanda Türk Hava Yolları tarihinin en yoğun operasyon gününü de icra ediyoruz." dedi ve operasyon verilerini paylaştı: "Türk Hava Yolları ve AJet olarak bugün toplamda bin 877 uçuşumuzda yaklaşık 330 bin yolcumuzu ağırlayacak, onları ödüllü hizmet anlayışımız ile ülkemizin ve dünyanın dört bir yanına ulaştıracağız."
Daha geniş zaman diliminde, 22-31 Mayıs arasında gerçekleştirilen operasyonun rakamlarını da aktaran Şeker, "22-31 Mayıs tarihleri arasında Türk Hava Yolları ve AJet olarak 2 milyon 815 bin yolcumuzu 16 bin 580 uçuşumuzda taşımış olacağız." ifadelerini kullandı.
Şeker, açıklamasını kabin ekiplerine teşekkür ederek tamamladı: "Güler yüzü, disiplini ve enerjisiyle Türk Hava Yolları’nı gökyüzünde güçlü ve ayrıcalıklı kılan tüm kabin ekiplerimize emekleri, fedakarlıkları ve markamıza kattıkları değer için teşekkür ediyor, hepsinin 31 Mayıs Dünya Kabin Memurları Günü'nü kutluyorum. Nice emniyetli, sağlıklı ve başarılarla dolu uçuşlarda birlikte olmayı diliyorum."
THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT ŞEKER DÜNYA KABİN MEMURLARI GÜNÜNÜ KUTLADI